Foodservice Community het online netwerk voor horeca en catering

Foodservice Community het online netwerk voor horeca en catering

Waarom

Alert Marktonderzoek is al weer enige jaren actief in de foodservice markt. Voor diverse partijen zoals FrieslandCampina, Bonduelle en CSM verzorgen wij marktonderzoeken voor de lancering van nieuwe producten of productconcepten. Onze klanten zijn tevreden en hebben aangegeven op zoek te zijn naar de behoeften van horeca- en cateringbedrijven om producten nog beter aan te laten sluiten bij het productgebruik en de wensen van chef koks, horeca- en cateringondernemers. Kortom een effectievere marktbewerking door kennis.


De samenwerking

Foodproof, Touch Activation Marketing en Alert Marktonderzoek hebben het geloof, dat mede door kennisdeling de Foodservice markt in België zal groeien in kwaliteit en professionalisering, zonder ons typische bourgondische karakter te verliezen. De drie bedrijven hebben de handen ineen geslagen om hier invulling aan te geven met de Foodservice Community. Een online platform waar kennis delen tussen horeca en catering professionals enerzijds en kennis vanuit de leverancier anderzijds centraal staat.


Hoe

Structureel inzicht geven aan spelers in de foodservice markt in de Benelux op basis van data, waarmee de fabrikanten en operators effectiever en efficiënter de foodservice markt kunnen bedienen.


Doelstellingen

Een community opzetten voor professionals in horeca en catering. Hierdoor wordt een online panel opgebouwd van professionele operatoren en kunnen we inzichten verkrijgen en vertalen naar kwartaalrapportages, trends en praktische toolkits.

Door middel van:

  • Online platform
  • Continu panel*

*Uitgangspunt is panel van 450 operatoren.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie