Verbeter uw facebookpagina met deze 5 tips!

Verbeter uw facebookpagina met deze 5 tips!

Facebook heeft 2 miljard gebruikers wereldwijd. In België zijn er dat meer dan 6 miljoen. Nike zit op Facebook maar ook de bakker op de hoek. Steeds meer mensen ontdekken Facebook. Het is uit gegroeid tot een mega-sociaal-netwerk. Ook u kunt dat netwerk inzetten op lokaal niveau.  Maar let op! Facebook is een sociaal netwerk niet een promoot-uw-zaak-de-hele-tijd-netwerk. Dankzij Facebook kunt U opvallen en een relatie aangaan met mensen. Natuurlijk willen we allemaal meer uit onze zaak halen. Hoe u dat doet dat kan voor iedereen anders zijn. Houd rekening met deze praktische tips om professioneel succesvol te zijn op Facebook!

  • Let op details: Vul uw Facebookpagina informatie in en zorg dat die up-to-date blijft. Een professionele pagina moet ook de juiste informatie bevatten. Post vervolgens in een bepaald tempo en zorg dat de informatie afwisselend is.
  • Verwijs op en naar Facebook: Wilt u meer activiteit op uw Facebookpagina? Vertel er dan over in al uw communicatie. Maar ook andersom. Heeft u een website of ander online platform waar ze u kunnen vinden? Verwijs er dan naar in uw Facebook post. 
  • Deel informatie waar mensen echt naar zoeken: Klanten zoeken informatie over uw locatie, bereikbaarheid, openingsuren en andere praktische zaken. Ook informatie over uw assortiment en eventuele aanbiedingen scoren heel hoog. Zorg dus dat die up-to-date is en communiceer daarover.
  • Vraag bestaande contacten om te liken: Niet enkel uw activiteiten leiden tot meer aandacht voor uw Facebookpagina. Ook uw relaties kunnen helpen. Vraag leveranciers, collega’s en andere professionals uit uw netwerk om uw pagina te liken.
  • Experimenteer met Facebook advertisingOp Facebook kunt u voor relatief lage bedragen adverteren. Het leuke hier bij is dat u heel goed de doelgroep voor uw zaak kan targeten zo dat uw post aankomt bij uw potentiële klanten. Het is de moeite waard om het eens te proberen. En proberen leidt tot meer inzicht.

Heb je vragen over de manier waarop je onderzoek doet of wilt gaan doen, en wil je zeker weten dat je voldoet aan de privacywetgeving? 

Voor een afspraak of meer informatie neem contact op met:

Jeroen Claessens

Alert Marktonderzoek

Tel: +31 (0)6-44319320 / +32 (0)484-084322

E-mail: j.claessens@alertmarktonderzoek.nl / j.claessens@alertmarktonderzoek.be


Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie