Het Bakkerspanel heeft een eigen website

Het Bakkerspanel heeft een eigen website

Voor wie is de website

Vanaf nu heeft Het Bakkerspanel een eigen website. De website is het hart van Het Bakkerspanel. Hierop leggen we uit wat Het Bakkerspanel is, voor wie we dit doen en waarom wij dit initiatief zijn gestart.

Artikelen voor de bakkers

Onder nieuws vindt u al onze artikelen die wij schrijven op basis van de resultaten uit onze onderzoeken die wij houden onder de Nederlandse en Belgische bakkers. Alleen door uw medewerking kunnen wij onze artikelen schrijven en de markt van informatie voorzien.

Referenties bakkers en fabrikanten/leveranciers

De referenties bestaan uit bakkers die aangeven wat de meerwaarde is voor hun bedrijf. Stuur ons gerust een e-mail wanneer wij u als referentie mogen opnemen. Verder bestaan de referenties uit fabrikanten/leveranciers die werken met de input die u geeft over producten en bedrijfsvoering. Wij geven uw antwoorden nooit één-op-één aan deze partijen, maar in de vorm van statistieken, zodat zij weten wat voor de bakkers belangrijk is en waar zij de bakkers mee kunnen helpen. Er vindt geen acquisitie plaats op basis van uw antwoorden.

Bakkers kunnen aan verschillende typen onderzoek deelnemen

Bij Het Bakkerspanel doen wij allerlei soorten onderzoeken. Niet alleen de online onderzoeken zoals u van ons gewend bent, maar ook veel andere soorten onderzoeken zoals groepsdiscussies met collega bakkers, smaak- en producttesten en diepte-interviews met individuele bakkers. U kunt bij ons zelf aangeven aan welke typen onderzoek u graag wilt deelnemen. Inschrijven voor onze onderzoeken kan op de Word lid pagina. Aan het lidmaatschap zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Kennis delen

Zoals eerder aangegeven kan Het Bakkerspanel alleen bestaan door de medewerking van de bakkers in Nederland in België. Ons doel is de ambachtelijke bakkerij te informeren en inspireren, zodat het mooi vak ambachtelijke bakker ook in de toekomst blijft bestaan. Schrijf u vandaag nog in bij Het Bakkerspanel.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie